top of page
about-goalsBG.png

Кейс про важливість нетворкінгу та присутності для B2B в LinkedIn




LinkedIn, як потужний інструмент для B2B маркетингу та встановлення професійних зв'язків, доводить свою ефективність разом з конкретними кейсами. Давайте розглянемо ситуацію, де агенція Power-Up використала LinkedIn для просування нової афіліатної партнерської мережі, яка спеціалізується на залученні арбітражників та власників сайтів до участі в програмі.


Виклики та складнощі: специфічний продукт та замала цільова аудиторія

Power-Up отримала завдання рекламувати нову афіліатну партнерську мережу (спеціалізація: гемблінг, нутра, бьюті-індустрії та фінанси). Оскільки продукт був специфічним і цільова аудиторія обмежена орієнтовною кількістью до 10000 людей, агентство вирішило використати LinkedIn як один з каналів просування.


Інструменти для збору ЦА

Для збору потенційних клієнтів, які б відповідали певним фільтрам (позиції, індустрії, географія), Power-Up використовувала спеціальні напівавтоматичні інструмент з парсингу профілей потенційної аудиторіх у LinkedIn.


Стратегія: Запрошення та нетворкінг

Використовуючи профіль реального менеджера компанії на LinkedIn, агентство використовувало автоматичне запрошення "Встановити контакт". Першим кроком було відправлення запрошень до потенційних клієнтів з коротким супровідним текстом. Через 24 години після цього, вони отримували листа з пропозицією отримати більше інформації про афіліатну програму або домовитись про онлайн-зустріч.


Результати

Тестовий період: 2 тижні

Ця стратегія принесла вражаючі результати протягом перших 2 тижні:

  • Зібрано базу понад 2000 потенційних партнерів/клієнтів.

  • Відправлено 925 запрошень "Встановити контакт".

  • Отримано 314 "Встановлених контактів".

  • Отримано 152 відповіді на листи.

  • 96 користувачів виявили інтерес до платформи та розпочали спілкування з менеджером.

  • Понад 40 реєстрацій на онлайн-зустріч та платформі.

В роботі ще 56 потенційних клієнтів і близько 250 людей ще в очікувані, тобто не були в лінкедин.


Цей успішний кейс підкреслює, що з майстерною стратегією та вірним використанням LinkedIn можна досягти значних результатів навіть без рекламних інструментів, навіть коли аудиторія обмежена та продукт специфічний.

Нетворкінг та активна присутність експертів компанії на LinkedIn мають потужний потенціал для розбудови бізнесу, підвищення довіри та впізнаваності бренду в B2B сегменті.

НЕОБХІДНА ДОПОМОГА?

Ми готові допомогти у вирішенні ваших задач.

Залишайте заявку на сайті для подальшої комунікації.

POWER-UP

Thanks for submitting!

bottom of page